![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 3 Answers
0
بعد از سابمیت مدارک برای انگشت نگاریه کسی که توی مقطع کالج میخوات درس بخونه چقدر طول میکشه تا نامه انگشت نگاریش صادر بشه؟
2021-09-02 15:26:00 Canada ویزایدانشجویی #چقدر طول میکشه
3 Reply
مقطع تحصیلی ارتباطی به زمان صدور نامه بایو نداره. معمولا یکی دو روزه میاد، بعضا تا یک هفته هم ممکنه طول بکشه
2021-09-02 15:28:00
یک ماه چطور؟؟
2021-09-02 17:57:00
همونطور که برای یکی دوسال طول میکشه تا جواب ویزاش بیاد، ممکنه برای کسی هم یکماه طول بکشه تا نامه بایوش بیاد ولی این موضوع خیلی نادر هست و اگر اتفاق بیفته منطقا میشه موضوع رو برای بررسی وبفرم کرد
2021-09-03 02:38:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#چقدر طول میکشه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
کسی میدونه چقدر طول میکشه که دانشگاه ازاد گواهی موقت ارشد رو بده؟
2021-09-19 06:55:00 #Canada [چقدر طول میکشه] ویزایدانشجویی
من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada
کسی میدونه برا سابمیت کردن مدارک تو سفارت رزرو بلیط و هتل تو کانادا هم جزو مدارک میخوان؟؟
2021-09-06 00:25:00 #Canada
و سوالی درباره کالج در کانادا داشتم که اگر لطف کنید و راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم من میخوام برای ترم آینده یه کالج تو مونترال پیدا کنم و هدف اصلی م ورود سریع به بازار کار هست علاقه م هم به رشته های علوم زیستی زیاده و فک میکنم به کامپیوتر و فیزیوتراپی اینا هم علاقه دارم سوالم از اینه آیا دانشکده ای خوب میشناسید در مونترال در این زمینه ها؟ اصلا چه حوزه ای پیشنهاد میکنید که راحت تر بشه وارد بازار کار شد؟ و چه مدارک و اطلاعاتی برای پذیرش گرفتن از کالج نیاز دارم؟ میدونم سوالهای خیلی کلی پرسیدم ولی
2021-09-05 19:40:00 #Canada